Sziasztok, ismételten jelentkezem. Na honnan? Persze, hogy Tótvázsonyból.

Ez a negyedik nap itt, a tegnap esti kultur disco után kissé nehéz volt felkelni de nagy nehezen csak sikerült. Mivel délelőtt nem volt szervezett program, így lehetett választani az alvás, a napozás, úszás, és a szentmise között. A legtöbben az alvást választottak.

Miután mindenkinek sikerült kipihenni az est fáradalmait, és kikászálódtunk az ágyból el is indultunk ebédelni, hogy nehogy éhen maradjon a pocakunk, de biztosíthatlak titeket, nem maradt. Olyan finom étellel szolgáltak, ami után meg a 11-edik ujjunkat is megnyaltuk volna, ha lenne. De mivel nincsen, így visszasétáltunk a mesés Bakony Hotel kényelmes szobáiba, hogy megpihentessük az ebédet, és felkészülhessünk az esti divatbemutatóra.

A lényege az volt ennek a bemutatónak, hogy a csoportok valamilyen sztár stílusát kellett felvegye, és úgy előadja, hogy a többiek felismerjek.

Bővebben ...

A nehéz ébredésnek tulajdonítható néhány perc késés már megszokott volt mindenki részéről, de ezek ellenére 9-30 kor sikerült nekifogni a reggelinek.

A reggeli után egy olyan tevékenység vette kezdetét, ami személy szerint nekem a kedvencem volt. Eleinte különböző reklámfilmeket néztünk, ezt követően újra csapatokra osztottak és minden csapat kapott két cetlit. A cetlin egy-egy szó állt, amihez reklámfilmet kellett mi is készítsünk. A csapat, amiben én is részt vettem a Hullakozmetikus szót kapta elsőnek, a második téma pedig Kiszel Tünde szakácskönyve volt. A Hullakozmetikus tanfolyamon nagyon sokat mosolyogtunk, mivel próbáltuk minél hitelesebben előadni. Saját szlogenünk is volt, amely a következőképpen szólt: "Ha meghalnék én is, ezt választanám".

Nagyon érdekes volt a zacskós nyaklevesnek is a reklámozása, meg a gumicsizma nagy sikereknek örvendett.

Bővebben ...

Mint minden hosszú este után a reggeli ébredés elég nehéz, még akkor is, ha 9 órakor van.

Igaz pici késéssel, de a Gyergyóiak mégis csak elsőnek érkeztek a reggelihez. Nem panaszkodhatunk, mert a reggeli is igazán laktatós és finom volt, és jól is laktunk.

De mivel nem az evésről szol az út neki is fogtunk a munkának.

Az első feladatnál vegyes csoportokat alkottunk a csernátoniakkal, szalkaiakkal, és természetesen a tótvázsonyiakkal. Minden csapat kapott egy cetlit, amin egy ismert mese volt, mint például a Hófehérke és a hét törpe vagy a Hamupipőke csak éppen más végkifejlettet, kellet, írjunk neki. A mi csapatunk sztorija kb. az volt, hogy a 7 törpe bányájában igazából klóónoznak, és az esküvőn jön a rendőrség.

A végét úgy tálaltuk ki, hogy Hófehérke összeáll a rendőrrel, a gonosz mostoha győz a hét törpe börtönbe, kerül. Nagyon érdekes történetek születtek. A második feladatként egy egyesület jövőbeni történeteit írtuk át.

Bővebben ...

Az utazás nagyon kellemes volt, rengeteget beszélgettünk, hogy vajon milyen lesz az elkövetkező pár napunk.

Két alkalommal kellett vonatot cseréljünk, de addig is egy kicsit ki tudtunk nyújtózni.

12 óra körül érkeztünk meg Veszprémbe, ahol Szilárd várt minket. Autóba ültünk és fél óra elteltével, már Tótvázsonyban voltunk.

Fél órás pihenő után az ebéd következett, egy nagyon hangulatos vendéglőbe, ami nagyon tetszett nekünk.

14-15 óra között ismét egy pihenő következett, nekünk még mindig nem volt szobánk, de ez nem gátolt meg a pihenésben.

A pihenőt követően elkezdődtek az ismerkedéses játékok, illetve a csapatösszerázó tevékenységek.

A szoba problémánk is megoldódott, Kacs és én Ádám és Krissz szobájában kaptunk helyet, míg Oli a szomszéd szobába költözött be.

Bővebben ...

Go to top