Futsalito teremfoci csapat (2008)

Egy 2008-ban frissen alakult teremfoci csapat támogatókat keresett.  Úgy gondoltuk, hogy egy ifjúsági teremfoci csapat támogatása találna az EGYIK tevékenységéhez, így a Logical Framework kft-vel közösen előteremtettük a felszerelésre valót. Március 1-én már az új szerelésben lépett pályára a "Futsalito" egy hétvégi teremfoci kupán, a gyergyószentmiklósi sportcsarnokban. Az együttműködés végül viszonylag rövidre sikeredett, a csapat még legalább két évvel hosszabb életű volt.

 

A Communitas Alapítvány sport szaktestülethez a nemrég alakult teremfoci csapatunk számára pályáztunk. Szeretnénk egy teremfoci kupát szervezni, amely lehetőséget ad a fiataloknak a sportolásra, ugyanakkor az egyesület céljait is népszerűsíti. Az alapítvány végül 1500 lejjel támogatta rendezvényünket, amelyet kis késéssel de sikerült megszervezzünk.

Sikerült lejátszanunk áprilisban az első kupánkat... véleményem szerint az előzővel ellentétben egy egész erős kerettel indultunk neki ennek a kupának.

A Lapos Vas kupára induló keretünk: Bíró Csongor, Dan Ciprian, Erős Lóránt, Erős Rajmond, Forró Sebastian, Köllő Csaba, Rokaly Attila (kapus), Szőcs András, Varga Előd és jómagam Szakács Zsolt.

Az első mérkőzésünket a Babilonnal játszottuk... az utolsó összecsapásunkon sima 3-0-ra kaptunk ki. Ma már úgy álltunk ki hogy nyerünk, ennek megfelelően ezt a meccset nagyon nagy elánnal kezdtük: az első 5 percben mar kettő nulla volt az eredmény nekünk... de akkor felébredtek a szárhegyiek is, és elkezdték komolyabban venni a dolgot. A félidő végéig meg is fordították az állást...3-2 a Babilonnak. De mi harcias fiatalok vagyunk, nem adtuk fel és kiegyenlítettünk...3-3. A második félidő felére kicsit elfáradtunk mivel fizikai kontaktusokba nem tudtuk felvenni a versenyt a szárhegyi csapattal. A vége sajnos 5-3 lett.

Na nem gond.. Következő mérkőzésünket egy ditrói gárdával játszottuk volna, ha eljöttek volna... de nem jelentek meg ezért 3-0 nekünk. A szombati nap utolsó mérkőzését az "Inter Gyergyó A" csapatával játszottuk. Igazi derbinek indult... Aki nem látta az nagyon sajnálhatja.. mert nem írom le hogy milyen volt. Az ilyen meccsekre ki kell jönni és meg kell nézni. A végeredmény 6-4 lett az Internek.

Az Internek gratulálni szeretnek a csoport elsőségükhöz, mi meg örvendünk hogy továbbjutottunk. Vasárnap a BFK-val játsszunk pótselejtezőt, remélem sikerrel vesszük, mert nagyon erős ellenfél..

Úgy kezdődött, hogy egy nemrég alakult teremfoci csapat támogatókat keresett: felszerelést akartak vásárolni a csapat számára.

Úgy gondoltuk, hogy egy ifjúsági teremfoci csapat támogatása találna az EGYIK tevékenységéhez, így a Logical Framework kft-vel közösen előteremtettük a felszerelésre valót. Március 1-én már az új szerelésben lépett pályára a "Futsolito" egy hétvégi teremfoci kupán, a gyergyószentmiklósi sportcsarnokban.

Örülünk, hogy segíteni tudunk a csapatnak, és annak is, hogy ők ezért népszerűsítik az egyesületünket. Reméljük, hogy majd közös programokat is tudunk szervezni.

A teremfocicsapatról ezentúl Szakács Zsolt fog írni ide a blogra.

Go to top