Sziasztok, ismételten jelentkezem. Na honnan? Persze, hogy Tótvázsonyból.

Ez a negyedik nap itt, a tegnap esti kultur disco után kissé nehéz volt felkelni de nagy nehezen csak sikerült. Mivel délelőtt nem volt szervezett program, így lehetett választani az alvás, a napozás, úszás, és a szentmise között. A legtöbben az alvást választottak.

Miután mindenkinek sikerült kipihenni az est fáradalmait, és kikászálódtunk az ágyból el is indultunk ebédelni, hogy nehogy éhen maradjon a pocakunk, de biztosíthatlak titeket, nem maradt. Olyan finom étellel szolgáltak, ami után meg a 11-edik ujjunkat is megnyaltuk volna, ha lenne. De mivel nincsen, így visszasétáltunk a mesés Bakony Hotel kényelmes szobáiba, hogy megpihentessük az ebédet, és felkészülhessünk az esti divatbemutatóra.

A lényege az volt ennek a bemutatónak, hogy a csoportok valamilyen sztár stílusát kellett felvegye, és úgy előadja, hogy a többiek felismerjek.

Igazán érdekes alakok születtek, mint például Charlie angyalai, Calambo, Szandi és férje, a Jóbarátok híres házaspárja, és a kedvencünk az a Mr. Ben.

Ugyan akkor a délutáni programokhoz tartozott az angyalkázás megbeszélése, végre fényderült arra, hogy ki-kinek volt az angyala. Érdekes egymásra tálalások voltak az én angyalkám például végig nagyon vigyázott rám, mégsem jöttem rá, hogy ki az. Akire én kellett vigyázzak rövid időn belől kitalálta, hogy én vagyok az angyalkája. Azért remélem jó angyal voltam.

A vacsorát a karaoke parti követte, ahol mindenki pár percig sztárnak érezhette magát. Mint minden jónak ennek is vége lett egyszer.

Most itt ülök a szobám küszöbén, nektek írok, közben meg arra gondolok, hogy nem akarok holnap hazamenni. De mielőtt meg véget érne ez az álom, megyek és csobbanok a hátsó tavacskában.

Kacs

Go to top