Mint minden hosszú este után a reggeli ébredés elég nehéz, még akkor is, ha 9 órakor van.

Igaz pici késéssel, de a Gyergyóiak mégis csak elsőnek érkeztek a reggelihez. Nem panaszkodhatunk, mert a reggeli is igazán laktatós és finom volt, és jól is laktunk.

De mivel nem az evésről szol az út neki is fogtunk a munkának.

Az első feladatnál vegyes csoportokat alkottunk a csernátoniakkal, szalkaiakkal, és természetesen a tótvázsonyiakkal. Minden csapat kapott egy cetlit, amin egy ismert mese volt, mint például a Hófehérke és a hét törpe vagy a Hamupipőke csak éppen más végkifejlettet, kellet, írjunk neki. A mi csapatunk sztorija kb. az volt, hogy a 7 törpe bányájában igazából klóónoznak, és az esküvőn jön a rendőrség.

A végét úgy tálaltuk ki, hogy Hófehérke összeáll a rendőrrel, a gonosz mostoha győz a hét törpe börtönbe, kerül. Nagyon érdekes történetek születtek. A második feladatként egy egyesület jövőbeni történeteit írtuk át.

A mi egyesületünk, épp riportot készített a Gyilkostónál mikor egy vízszörny előkerült a semmiből. Igazán mesés délelőttünk volt, mert mindenkinek lehetősége adatott megcsillogtatni a képzelőerejét. Ennyi mesélés után igazán megéheztünk, tehát ebédidő következett. Ebéd után volt lehetőség internetezni, napozni, úszni egyszóval mindenhez, amihez csak kedved volt. És igen elérkeztünk az est fénypontjához, a hússütéshez, saját magunk által készített nyárson sütött hús volt a menü, amit gitározás követett.

Ettünk, ittunk, mulattunk, beszélgettünk, és amikor már nem bírtuk szusszal lefeküdtünk, hogy másnap pihentebben ébredhessünk.

Kacs

Go to top